progressive jackpotter

Det er mange blant oss, inkludert meg fra tid til annen, som liker å spille noen spor. Jeg pleier å bruke tiden min på bordspillene hvor innsatsen bare er litt høyere og handlingen slutter aldri. Men slots har slått bordene litt på bordspillene. Progressive slots gjør nå innsatsene når de spiller ekstremt høyt, og muligheten til å vinne stor er bare et klikk unna.

Med tradisjonelle spilleautomater mest mulig en spiller kan vinne er den maksimale utbetalingen som den aktuelle maskinen tilbyr. Selv om dette vanligvis er ganske bra i seg selv, kan en spiller ikke gå noe høyere. Og for å vinne den maksimale utbetalingen må en spiller ha den høyeste innsatsen og planene må justeres akkurat, vel, du får ideen. Med progressive slots må spilleren likevel ha alt akkurat, men utbetalingene kan være astronomiske. Forskjellen mellom tradisjonelle type slots og progressives er at progressive maskiner er koblet i en serie til hverandre og gir dermed en utbetaling til den heldige spilleren basert på alle maskiner, ikke bare en. Dette gir spilleren en mye bedre mulighet til å score på en enorm måte. Faktisk har noen av utbetalingene gitt av de progressive maskinene til tider vært større enn noen av de større gevinster ved bordspillturneringene.

Så spørsmålet mitt er hvorfor er det noen som fortsatt spiller vanlige spor? En spiller kan få samme type spill moro fra en progressiv maskin med sjanse til å vinne mye mer penger. Det er ingen grunn til at jeg kan tenke på at alle som spiller spilleautomater online, ikke spiller de progressive maskinene. Faktisk, hvis alle spillerne spilte progressivene, ville det være mye mer penger for noen som spiller for å vinne. Så faktisk ville det være til fordel for hele gambling fellesskapet som spiller progressiv for alle å spille progressive slots og håper at de kan vinne sitt stykke av kaken.

Ikke for å si, selvfølgelig, at normale spilleautomater og spill ikke har deres dyder. Det er en rekke grunner til at vanlige spilleautomater fortsatt nyter den utbredte populariteten som de gjør. Progressive spilleautomater er ikke noe nytt og har eksistert ganske lenge nå, og de har sikkert ikke hjørnet markedet på spilleautomat.

Så jeg antar at det bare kommer ned til personlig preferanse og hva en spiller leter etter. Som alt annet i livssortiment er livets krydder, og hvis du ikke har sjekket ut progressive spilleautomater, kan det bare være ingrediens du leter etter.